-
nie wierze w coś takiego jak dieta pudełkowa, na pewno jest w tym jakaś chemii, albo dodatki z cukru, których powinno się unikać...
-
Jest jak najbardziej ok, pod warunkiem że Cie stać na to. Diety takie zaczynają się od 1000 zł + . Fajna opcja bo nie musimy gotować. mamy wszystko obliczone pod siebie. Tylko mówię, cena odstrasza.
-
W Szczecinie mało firm, które się tym zajmują.
-
Pudełka są drogie. Warto przemyśleć zakup, bo potem są szybkie rezygnacje.
-
Kiedyś korzystałam z takiej diety i prawdę mówiąc chodziłam głodna a sporo mnie to kosztowało. Jedyny plus pudełek jest taki, że nie musimy sami gotować, ale z tego co widzę to zazwyczaj dają tam diety 1000 - 1200 kcal a to troszkę za mało jak chce się normalnie funkcjonować. Dlatego zmieniłam tą dietę na dietetyka a później na trenera personalnego, bardziej to polecam!
-
Dieta pudełkowa coraz bardziej zyskuje na popularności. Wydaje mi się, że za niedługo stanie się jedną z najpopularniejszych. Gotowe posiłki które są pyszne + dostawa do domu i nie trzeba się przejmować tym, co kupić, żeby posiłek był zdrowy i pełnowartościowy.
-
Wsród warszawskich firm oferujących cateringi dietetyczne chyba najbardziej wygrywa Warszawski dzień by Mateusz Gessler - pyszna dieta, dużo różnych produktów wykorzystują, więc na pewno wartościowe odżywianie dla osób o zróżnicowanej aktywności fizycznej!
-
Myślicie, że naprawdę warto inwestować w ten typ diety?
Uprawnienia umieszczania postów