Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Co zrobić, żeby potrawy nie były mdłe?

  1. #21
    Smak potraw fajnie podkręca ser kozi. Jest smaczny, wyrazisty i bardzo fit. Ja na zmianę dodaję pleśniowy albo twarogowy Chavroux.

  2. #22
    Junior Member
    Dołączył
    Nov 2016
    Przegląda
    Skierniewice
    Posty
    9
    Walory smakowe poprawiają różne zioła, przyprawy (kurkuma, cynamon, papryka, pieprz). Nie trzeba używać tony soli, żeby produkty miały smak. Jeśli użyje się ciekawego połączenia składników, same w sobie mogą być pysznym daniem, bez konieczności doprawiania go, np. sztucznymi sosami czy kostkami rosołowymi.

  3. #23
    Oliva z olivek, dobry pieprz, rozmaryn, lubczyk, bazylia, czarnuszka, przypraw jest cala masa potestuj ktore Tobie najbardziej odpowiadaja.
    A jak ktos uzywa kostek rosolowych czy przypraw instant to jest lenistwo nic wiecej, z potraw mozna wyciagnac intensywny aromat bez dodawania tony soli jak wspomnial przedmowca, kwestia checi i odpowiedniej kolejnosci.

  4. #24
    Oliva z olivek, dobry pieprz, rozmaryn, lubczyk, bazylia, czarnuszka, przypraw jest cala masa potestuj ktore Tobie najbardziej odpowiadaja.
    A jak ktos uzywa kostek rosolowych czy przypraw instant to jest lenistwo nic wiecej, z potraw mozna wyciagnac intensywny aromat bez dodawania tony soli jak wspomnial przedmowca, kwestia checi i odpowiedniej kolejnosci.

  5. #25
    Senior Member
    Dołączył
    Jan 2013
    Posty
    117
    Wystarczy dobrze je przyprawić albo dodać sos.

  6. #26

  7. #27
    Wszelkiego rodzaju zioła Ewentualnie sól można zastąpić różową solą himalajską, która w porównaniu do białej zawiera mnóstwo minerałów. Polecam też płatki drożdżowe

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •