To nie dla mnie. Nie odczuwam potrzeby takiego rodzaju rozrywek.
To nie dla mnie. Nie odczuwam potrzeby takiego rodzaju rozrywek.
Skoki na bungee stają się coraz bardziej popularne. Na całym świecie odważni śmiałkowie skaczą na linie z mostów, dźwigów i przydrożnych wież. Oprócz stałych elementów do skoków służą również środki transportu, a mianowicie balony i helikoptery. Najbardziej ekscytujący wydaje się skok na bungee w kierunku krateru aktywnego wulkanu. Bungee to jedna z najpowszechniejszych rozrywek ekstremalnych, która dostarcza niezapomnianych wrażeń.
Nigdy w życiu. Mnie karuzela o dreszcze przyprawia, a co dopiero bungee. Poza tym mam lęk wysokości i lęk przestrzeni, więc szanse są marne, ale w ogóle to nie podobają mi się takie ekstremalne rozrywki... wolę szydełkowanie:-) pozdrawiam wszystkich wariatów :-)
Zawsze chciałem skoczyć, ale się boję. Zapłacę i wyjadę do góry a jak się nie zdecyduję...
Ja mam ochotę, ale nie mam odwagi. :/
Ostatnio edytowane przez Kizewik ; 07-04-2016 o 15:24
Miałem okazję skoczyć 2x. Za pierwszym razem bardzo się bałem, ale niesamowite przeżycie. Teraz mam w planach skok ze spadochronem.
Ostatnio edytowane przez Pingwoo ; 02-06-2016 o 15:09
Powiem tak, mam ochotę skoczyć jak bym miał skoczyć to pewnie bym się wystraszył. Ale pewnie ciekawe przeżycie tak skoczyć.
chodzi mi to już po głowie od kilku dobrych lat, myślę że w tym roku na pewno wypali![]()
tutaj znajdziesz najlepsze książki o sporcie
To faktycznie niesamowita adrenalina i jeżeli komuś brakuje doznać czy wrażeń na co dzień,to zdecydowanie polecamKoszt takiego skoku to około 80-100zł w zależności od konkretnego miejsca oraz wysokości.
są niektóre przeciwwskazania medyczne co do praktykowania bungee i rope, zwłaszcza schorzenia kręgosłupa i stawów. dlatego chociaż i bardzo chcę, ale nie spróbuję![]()
nike i adidas - jak canon i nikon. przeciwieństwo światopoglądów